دفتر را به نام او مفتوح می‌نماییم که هر امر مهمی بی یاد او بی حاصل است.

مقام معظم رهبری(مد ظله العالی):«مراکز تربیت معلم - که مهم ترینش فعلا دانشگاه فرهنگیان است - مرکز ثقل اصلی نظام آموزش و پرورش کشورند»

تدریس فرآیندی تعاملی است  که در آن، معلم  با برنامه‌ریزی قبلی از طریق خلق موقعیت های خلاقانه، دانش آموزان را به سمت اهداف آموزشی هدایت می کند. بدیهی است که دانش تعلیم، دانشی صرفاً اکتسابی با یک الگوی ثابت نیست، چرا که تنوع مخاطبان، تنوع ذائقه های متعدد را در بر دارد که ناشناخته و پیچیده است. بنابراین یکی از راه های رسیدن به صلاحیت حرفه ای برای کلاس داری پویا، پیشرو، فزاینده و تمدن ساز که مورد تاکید مقام معظم رهبری است خلق موقعیت هایی است که به واسطه آن ها اساتید بزرگوار  کشور از نزدیک شاهد تجارب ارزشمند همدیگر و مباحثه در این زمینه باشند. در راستای این هدف و در زمینه انتقال تجارب و رشد در زمینه صلاحیتهای حرفه ای، می توان گفت که برگزاری جشنواره الگوهای برتر تدریس در زمره یکی از مهمترین و اثرگذارترین رخدادها قرار دارد.

بر این اساس از کلیه همکاران، استادان و مدرسان در پردیس های دانشگاه فرهنگیان و مراکز تابعه دعوت به عمل می آید تا در فضای رقابتی سالم به انتقال تجارب ارزشمند خویش و ارتقای مهارت و تخصص و صلاحیت حرفه ای خود و همکاران کمک نمایند. امید است انباشت تجربه های موفق، شناخت فرصت ها و تهدیدها به گام مؤثری در ارتقای دانش فزاینده در عرصه تعلم و تربیت منجر شود.

با تشکر

دکتر فاطمه علی پور، دبیر علمی جشنواره